O nama

O nama

NoviPazarOnline vam donosi regionalne i globalne vijesti, interesatne i edukativne priče i događaje o Novom Pazaru, Sandžaku, Balkanu i cijelom svijetu.

NoviPazarOnline je pokrenut kao FB stranica 2010. godine a od 2016. godine je oficijalno i puštena kao web stranica www.novipazaronline.org i prva je nezavisna informativna stranica u Novom Pazaru i Sandžačkoj okolini.

NoviPazarOnline prenosi vijesti i aktuelna zbivanja za pratioce u regiji, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Sloveniju. Informativni (Web) magazin NoviPazarOnline osim centralne lokacije u Novom Pazaru, ima i regionalni centar u Americi, a koristi i globalnu mrežu dopisništava u dijaspori i Balkanskom regionu kao i ostalim dijelovima svijeta.

NoviPazarOnline je prvi globalni informativni (web) magazine na ovom prostoru. Osim svjetskih, donosi i svoje veoma visoke standarde, između ostalog, tačno, brzo i objektivno izvještavanje. NoviPazarOnline donosi i reputaciju beskompromisnog i hrabrog izvještavanja, po kojem je poznat u Novom Pazaru kao i širom Srbije i ostalih regiona.

REDAKCIJA:

Primjedbe na naše sadržaje ili izvještavanje možete poslati na: [email protected]
Kontakt za medije i marketing: [email protected]
Vaša saopštenja za štampu, najave i događaje šaljite na: [email protected]

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FaceBook/Novi Pazar Online

youtube.com/NoviPazarOnline

Twitter: @NoviPazarOnline