U bioskopima od 24. Decembra očekujemo Dželat (Hangman2017) čiji su glavni akteri detektivi veteran Al Paćino u tandemu sa Karl Urbanom i mladom i perspektivnom Britani Snow koja tumači istraživačku novinarku i sve to u režiji Džonija Martina.

Film je u odnosu na Dželat iz 2015 koji je režirao Adam Mason istog  šablona ali različitog motiva.  Naime radi se o igri vešala koju smo svi u dečačko doba rado igrali. Serijskog ubicu tumači Džo Anderson na kojeg prizor obešenog oca u kupatilu još u detinjstvu ostavlja traumatičan otisak na psihu i transformiše ga ni manje ni više nego u dželata iliti vešaoca.

citat iz filma

Uzbudljiv i izuzetno napet misteriozni triler na čiju smirenost utiče pronicjivi detektiv Arčer(Al Paćirno) koji staloženo u svakom ubistvu vidi rešavanje slučaja i korak bliže samom dželatu.

Sa dve scene jurnjave kolima i saobraćajem film je više jurnjava psihe, živaca i samog mozga.  Pored primamljivog i manje više tabloidnog naslova kakav je Dželat ipak većina ljudi koji su već odgledali film pre same premijere ili koji će tek gledati učineće to zbog Al Paćina. Nadamo se da će vam se svideti.

OSTAVITI ODGOVOR