foto: Google

Bunde od krzna onog pravog ili vještačkog prošle su godine bili najtoplije među komadima u jesenskoj i zimskoj garderobi. Ove godine, možda zbog topline, a možda zbog glamura koji donose, bunde od krzna se ponovno vraćaju u našu garderobu. Bunde su odličan način da razbijete monotoniju zimske garderobe na najefektniji i najtopliji mogući način. Uz bunde u neutralnim bež, smeđim, crnim i sivim bojama, modeli u jarkoj boji su još jedan od neodoljivih trendova sezone koji, iako nisu za svakoga, donose onaj poseban pečat svakoj kombinaciji.

Osim što će u sekundi transformirati vaš izgled i još jednom se istaknuti kao jedan od najtoplijih zimskih favorita, a da bi se uklopili u ovaj trend kupite sebi bundu od umjetnog krzna jer su one u popularnim skupim dućanima vrlo pristupačnih cijena što ih pretvara odličan način za unošenje aktulanih trendova u zimski ormar.

Najefektnije modele ove sezone stvara spoj njihove raskošne teksture s razigranom paletom boja koja uključuje sve od svijetlih nijansi žute i crvene do pastelnih tonova ružičaste, ljubičaste i plave boje. U brojnim zimskim popularnim kolekcijama istaknuli su se modeli u smaragdno zelenoj boji koji stvaraju najglamuroznije izdanje bunde u boji ove sezone.

 

Author: Lena Demirovic

OSTAVITI ODGOVOR