Droga, automobili, trke, savremeni poroci i tuče. Sve to i više od toga smo bili u prilici da gledamo u prvom akcionom dugometražnom filmu u Novom Pazaru a i šire. Film ‘402’ mladog režisera i samog glumca Emira Hamidovića Novopazarska publika bila je u prilici da gleda u bioskopu 2013 godine.  Film koji je doživeo premijeru i u glavnom gradu.

Sa kućnim budžetom i ekipom entuzijasta i ljubitelja filma i umetnosti iz Novog Pazara kako kaže sam režiser filma radilo se i preko 2 godine. Ono što i te kako jeste za ponos i diku je to da se sa malo dobilo mnogo jer je to zapravo prava umetnost smatra ekipa koja je radila na projektu.

Ono što smo u prilici eto već mesec dana da vidimo sa zvanične YouTube stranice ‘eXtreme Arts’ jeste najava za novi, dinamičniji i profesionalniji film koji se već uveliko sprema jeste sam trejler koji budi maštu. Takođe se radi o akcionom trileru koji tematski prevazilazi i prostore države a ipak se ograničava na Balkan.

Operacija Kerber koja kao okosnicu tima ima istu ekipu sa prethodnog ‘402’ kako ističu ima za cilj da pokrene ljude na razmišljanje o stvarima i pojavama koje se dešavaju oko nas. Profesionalniji i ozbiljniji pristum kako pisanju scenarija tako i samim kadrovima i protagonistima ovog puta je na zavidnijem nivou jer se nakupilo iskustva.

Novi Pazar je imao i imaće i te kako kreativne i korisne ljude na svakom polju kulture i umetništva.

OSTAVITI ODGOVOR