Sinoć su građani Novog Pazara imali prilike da prisustvuju otvaranju trinaestog po redu festivala Stari Grad. Na prvoj večeri festivala, koji je ovaj put održan na glavnom gradskom šetalištu, nastupili su kubanski sastav Salsa y Punto i velikani YU-rocka, niški bend Kerber.

Salsa y Punto

Salsa y Punto zvanično su otvorili festival oko 20 sati i 30 minuta. Energičnim nastupom, interakcijom sa publikom na odličnom srpskom jeziku i obradama poznatih ex-YU hitova oduševili su sve prisutne.

Frontmen benda Kerber

Kako je vreme odmicalo, publika je postajala sve brojnija i čekao se nastup grupe Kerber, koji je bio najavljen za 22 časa. Pevač benda, Gale, pozdravlja publiku, naglašavajući kako je prošlo 30 godina od prošlog nastupa Kerbera u Novom Pazaru. Ređali su se hitovi – Nebo je malo za sve, Kad ljubav izda, Ratne Igre, Hajde da se volimo… Publika je pevala zajedno sa bendom, stvarajući odličnu atmosferu i pokazujući još jednom da Novi Pazar zaslužuje više ovakvih događaja. Odličan provod, naš grad fantastičan domaćin kao i uvek.

Kerber

Festival Stari Grad će se nastaviti večeras koncertom Željka Bebeka.

OSTAVITI ODGOVOR