Foto: NoviPazarOnline

Večerašnja komedija Semira Gicića “Ko vama dade predstavu” izvedena je pred prepunom salom Kulturnog centra u Novom Pazaru. Predstava je prošla izuzetno dobro a publika je fantastično reagovala. Ova urnebesna komedija se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe i turbo – folka.

Specifičnost ove predstave je i sam naslov koji šalju protagonisti, kao i akteri (glumci) – među kojima su bard ex-jugoslovenskog glumišta Jelica Sretenović koju prepoznajemo iz najpopularnijih domaćih serija. Sa njom u podeli su Igor Lazić Niggor, Zorana Pavić i Nenad Škundrić. Režiju i tekst za ovu predstavu uradio je Semir Gicić.

Nakon završetka predstave publika je dugim aplauzom pozdravila glumce i Semira Gicića koji nam je ove godine priredio dane komedije i kroz nekoliko svojih dela nas nasmejavao, dovodio poznate glumce i unosio pozitivnu energiju.

Foto: NoviPazarOnline

Zorana Pavić je pohvalila pazarsku publiku i rekla da retko gde se može sresti takva publika. “Na licima pazarske publike tačno možete videti kad im se nešto sviđa, jer oni burno reaguju smeju se, aplaudiraju. Drago mi je što sam u Novom Pazaru, ovde se uvek lepo osećam. Vaš grad ima pravo blago, Semira Gicića, koji je moj veliki prijatelj a onda mladi umetnik i virtuoz kojem je nebo granica i koji je postigao mnogo za svoje godine.” rekla je za našu web stranicu Zorana Pavić.

Foto: NoviPazarOnline

Igor Lazić Niggor je takođe rekao par reči za našu web stranicu. On je rekao: “Večeras je u Novom Pazaru bilo fenomenalno. Još jednom smo se uverili da je ova predstava prihvaćena kod publike i da je posećena jer je tema vrlo aktuelna, rijalitiji, marginalne ličnosti koje preko noći postaju poznate i zato je i takva tema predstave “Ko vama dade predstavu”. To zapravo govori o tim ličnostima u smislu ko njima dade da se bave kulturnom. Semir Gicić, jedan divan momak koji je izuzetno talentovan. Pred njim je sigurno karijera kako glumačka, tako i rediteljska i kao tekstopisca.”

foto: Google

Jelica Sretenović, poznata glumica kako na filmu, tako i u pozorištu, učestvovala je u predstavi. Ona je glumila pevačicu koja preko noći postaje poznata. Nakon završetka ona je za našu web stranicu, nakon što smo joj postavili pitanje kako je prošla predstava i šta misli o danima komedije Semiraa Gicića rekla: “Ovo je večeras bilo fantastično, sala je bila dupke puna, svaka čast i za organizaciju i za publiku. Dani komedije Semira Gicića je divan projekat, to je jako lepo. Semir već ima nekoliko predstava koje se igraju i ovo je odlična ideja da vaš grad dobije festival humora”.

Author: Lena Demirovic