Sjenica će 16.septembra 2018. biti domaćin MMA spektakla pod nazivom MMA WAR 5.
Ovo je peti po redu MMA WAR turnir a organizatori su odlučili da ovoga put Event se održi baš u Sjenici.
” Imali smo sastanak sa predsednikom opštine Sjenica Hazbom Mujevićem sa koijm smo imali razgovor i koga mogu da pohvalim jer nam je čovek izašao u susret za mnoge tehničke stvari organizacije, i svaka čast čoveku jer je prepoznao da Sjenica ovim dobija na značaju tako da će se ime ove opštine pominjati u narednom periodu po medijima u našoj zemlji ali u još mnogo zemalja Evrope, Azije kao i u Australiji, jer nam borci i ovoga puta dolaze sa svih strana” kazao je Alić, jedan od organizatora.
Očekuje nas 6 profesionalnih borbi boraca iz nekoliko zemalja, turnir je zakazan za 16.septembar u Hali Sportova u Sjenici sa početkom u 19h.
Treba istaći da će se Sead Kahrović boriti za MMA WAR šampiona države u teškoj kategoriji dok će Jusuf Hajrović braniti šampionski MMA WAR pojas protiv neugodnog protivnika iz BIH. Nemac Frank Kortz posle 3 vezane pobede na ovom turniru ovoga puta boriće se za Internacionalni MMA WAR Pojas u teškoj kategoriji, Adnan Nane Alić će se predstaviti u Super Fight-u.
“Velike planove za budućnost ima promocija “BUILT FOR WAR” koja stoji iza ovog turnira a čiji su vlasnici moji partneri i prijatelji BOŽIDAR CEKIĆ koji je inače veliki boxerski šampion i koji će uskoro ući u oktagon i pokazati veliki potencijal kao i moj brat KENAN BEĆIROVIĆ čovek velikog srca koji mi je prava podrška i sa kojima zajedno imamo velike planove jer hoćemo da MMA WAR turnir lansiramo na svetsku scenu vrlo brzo i da dovedemo najveća imena na našem turniru” rekao je Nane.

Author: Lena Demirovic

OSTAVITI ODGOVOR