foto: Adnan Nane Alić

U Rumuniji će se 18.decembra 2017.godine održati dvoboj dve jake evropske i svetske organizacije Magnum FC i RXF. Obe organizacije poseduju iskusne borce svetske klase među kojima je jedan broj onih koji su ostvarili uspehe u UFC, Pride i drugim najjačim organizacijama. Meč nosi naziv “MMA ALLSTARS”, a borce će najavljivati legendarni Brus Bafer.

foto: Adnan Nane Alić

Italijanski menadžment je uputio poziv novopazarcu Adnanu Aliću i ponudio dobar ugovor na šta je Nane pristao. Zapravo, ponuđeno mu je da se bori za dobru svotu novca ako prihvati glavni meč večeri protiv borca svetske klase i pozitivnog K1 i MMA skora Sandu Lungua majstora džudoa. Inače poznat javnosti zbog svoje telesne građe jer je težak 170kg i ima iza sebe veliki broj nokauta protiv velikih boraca kao što su Majti Mo, Bob Sapp, Thomson i drugi. Na ovom meču takođe imaće te priliku da vidite i borce iz Brazila, Rusije, Čečenije, Italije i Amerike koji poseduju veliko iskustvo iz UFC organizacije.

“Spremam se aktivno za ovu borbu sa svojim drugovima, treniram MMA, radim teretanu i trčanje svakoga dana. Muče me povrede rebara i leđa ali ni po koju cenu ne bih odbio borbu ove organizacije i ovakvog protivnika. Dva dana pre ove borbe najverovatnije ću imati još jedan događaj u Poljskoj koji je malo ostao u senci i tu trebam biti oprezan i čuvati se povreda kako bih dao više od maximuma u Rumuniji. Hvala menadžmentu iz Rima na ukazanom poverenju”, kazao je Alić.

Ovaj događaj će prenositi veći broj stranih medija u direktnom prenosu i borbe će te moći da pratite uživo na internetu preko linka koji ćemo postaviti na našem sajtu naknadno.

Author:

OSTAVITI ODGOVOR