Foto: NoviPazarOnline

Odbojkaši Novog Pazara su u 15. kolu Superlige Srbije dočekali ekipu Niša. Plavi su slavili sa rezultatom od 3:0 u setovima.

Foto: NoviPazarOnline

U prvom setu gosti su krenuli silovito i napravili su 3 poena razlike. Međutim domaćin je bio strpljiv, ispravio je greške i napravio preokret. Hamzagić je bio nezaustavljiv u napadu a Lopar u bloku. 25:21 je rezultat prvog seta.

Foto: NoviPazarOnline

U drugom setu plavi su se opustili, to su nišlije osetile i napale svom snagom. Nekoliko servis grešaka i grešaka u napadu prouzrokovalo je gubitak drugog seta sa rezultatom od 17:25 i izjednačenje u setovima 1:1.

Foto: NoviPazarOnline

Treći set je bio jako uzbudljiv. Napadali su plavi ali se ni nišlije nisu predavale. Na kraju je nišlijama presudio Irfan Hamzagić koji je prosto razbio njihovu odbranu. 25:22 i vođstvo za pazarce od 2:1 u setovima.

Foto: NoviPazarOnline

Četvrti set je protekao u znaku odbojkaša Novog Pazara, Šormaz je svojim izuzetnim servisima poremetio ekipu Niša. Irfan Hamzagić je napadao svom snagom i bio je nezaustavljiv. Mladi libero Elvir Zuković, spašavao je nemoguće lopte. Četvrti set se završio rezultatom 25:16 i 3:1 u setovima za plave.

Foto: NoviPazarOnline

Najbolji u redovima Novog Pazara bio je Irfan Hamzagić sa 18 a pratili su ga Dušan Lopar i Marko Radosavljević sa po 13 poena.

U redovima je bio najefikasniji Danilo Pavlović sa 17 poena, nakon njega Milan Stojković 11 i Milan Mijalković sa 9.

Mesto i vreme: SPC Pendik, 11.2.2017. u 19:00h

Gledalaca: 500

Sudije: Nešković L. i Lazarević I.

Author: Lena Demirovic